Castells de la Segarra i La Selva del Camp – Muntanyes de Prades


Torno a empendre el blog amb ganes i energia. Per començar, continuaré amb la XV Copa Catalana de Caminades de Resistència ja que us la vaig presentar en l’anterior entrada, i des d’aleshores que ja no he publicat.

 

Per compensar l’espera he fet dos vídeo de les dues primeres proves de la copa. La primera va ser el diumenge 11 de març de 2012. Era la XIII Marxa dels Castells de la Segarra. Sortint de Cervera ens esperen 54,4 km i 1220 m. de desnivell. Anàvem amb la consigna d’anar a poc a poc, i reservar les cames i genolls per les altres proves de la Copa, però feia tant temps que no anàvem a cap marx i és tan planera, que ens vam deixar endur per l’ànim i vam còrrer massa. Fins a dia d’avui he patit aquell sobreesforç, amb dolor al genoll dret. Per acompanyar les imatges del vídeo he fet servir la cançó Gent del grup CLAM.

YouTube Preview Image

Al cap de dues setmanes, el 24 de març, ens trobem a la 9ª Marxa La Selva del Camp – Muntanyes de Prades. Un any més, com ja en van uns quants, fa molt bon temps. Un altre dia us podria fer una entrada explicant tot el que comporta organitzar un esdeveniment com aquest, però avui no és el moment. Ens trobem el Joan, l’Ernest, el Pere i jo apunt per sortir del pavelló de La Selva. Aquesta serà una marxa que viurem diferent a les altres, doncs sóm l’equip escombra. Anem al final recollint les cintes de plàstic, les sagetes, els cartells indicatius, algun que altre participant, i també alguna deixalla (gots, llaunes de sardines,…) que algun participant incívic ens va deixant pel camí. A destacar d’aquell dia, vam tenir la sort de conèixer a la Raquel Domínguez Martin, que tot i les seves dificultats físiques, ens va demostrar que amb voluntat i valentia ningú té reptes impossibles ni barreres. No m’enrollo més, ja faré una altre entrada dedicada a la marxa de La Selva, la nostra. Us deixo amb el vídeo que recull una mica el que va ser aquell dia, acompanyat de la canço Caminante de Bongo Botrako.

YouTube Preview Image

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php